Publikavimo data: 2024-06-22
Baltasis karštas šokoladas su moliūgais
Šokoladas gali padėti pagerinti nuotaiką ir įveikti depresiją. Jis skiriasi savo sudėtimi. Pavyzdžiui, baltojo šokolado sudėtyje yra pieno miltelių, todėl jis turi ryškų pieno skonį. Baltajame šokolade nėra kofeino, todėl jis labiau tinka vaikams ir garsiajam rudens-žiemos gėrimui - karštam šokoladui - ruošti. Jis gaminamas iš lydyto šokolado, virto su pienu ir prieskoniais. Norėdami paįvairinti skonį ir padaryti jį sveikesnį, galite įdėti moliūgo.
Žingsnis 1
Paruoškite moliūgų tyrę. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Paruoštus moliūgo gabalėlius sudėkite į kepimo indą, uždenkite folija ir kepkite 30 minučių. Iškepusį moliūgą perkelkite į tinkamą indą, susmulkinkite trintuvu, kol pasidarys tyrė.
Žingsnis 2
Paruoškite karštą šokoladą. Supilkite pieną į dubenį, suberkite moliūgų tyrę ir vanilinį cukrų. Suberkite prieskonius - imbierą, cinamoną ir muskatą. Užvirinkite ant silpnos ugnies, reguliariai maišydami, bet neužvirkite. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite baltojo šokolado gabalėlius, gerai išmaišykite, kol šokoladas ištirps.
Kategorijos