Publikavimo data: 2025-08-18
Bananai su šokoladu tešloje
Išskirtinis restorano desertas ant jūsų stalo. Greitai ir lengvai paruošiamas.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kiaušinį, cukrų, druską, miltus, pieną, sviestą ir kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės be gumulėlių.
Žingsnis 2
Nulupkite kiekvieno banano žievelę ir padalykite į dvi dalis. Kiekvienoje dalyje išpjaukite mažas skylutes šokoladui. Neišpjaukite didelių skylučių, kad kepant šokoladas neišbyrėtų.
Žingsnis 3
Į išpjautas skylutes dėkite šokolado gabalėlius. Kiekvieną banano griežinėlį suverkite ant iešmelio.
Žingsnis 4
Panardinkite į tešlą ir kepkite keptuvėje, pateptoje augaliniu aliejumi, po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Paruoštą patiekalą perkelkite į lėkštę ir išimkite iešmelius.
Kategorijos