Publikavimo data: 2025-08-17
Bananiniai blyneliai su rikota
Blynų kilmė nežinoma, tačiau tai, kad jie yra populiariausi pusryčiai Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Kanadoje, neginčijama. Jie taip pat yra tradicinis Šiaurės Amerikos patiekalas. Bananiniai blynai yra sotūs, skanūs ir greitai paruošiami.
Žingsnis 1
Švariame, sausame dubenyje plaktuvu suplakite kiaušinius, cukrų ir druską ir pradėkite plakti nedideliu greičiu, palaipsniui didindami greitį. Plakite, kol masė taps puri ir padvigubės, maždaug 6-8 minutes.
Žingsnis 2
Nulupkite bananą, supjaustykite atsitiktinio dydžio gabalėliais, perkelkite į gilų dubenį, sudėkite rikotą ir plakite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Suplaktus bananus ir rikotą perkelkite į kiaušinių masę, supilkite pieną ir išmaišykite, tada dalimis suberkite persijotus miltus ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 4
Paimkite šaukštą ir nedidelėmis porcijomis pilkite tešlą ant gerai įkaitintos keptuvės. Kepkite blynus ant sausos keptuvės. Jei dėl to nesate tikri, patepkite ją trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 5
Kai tik viršuje pradės formuotis burbuliukai ir tešla apskrus, reikia apversti ir kepti kitą pusę, kol apskrus. Likusią dalį kepkite taip pat.
Kategorijos