Publikavimo data: 2024-01-01
Moliūgų blyneliai receptas
Moliūgas - maistinga ir skani sezoninė daržovė, iš kurios galima paruošti daugybę įvairių patiekalų. Tačiau geriausiai jis tinka desertams ir saldiems kepiniams. Pavyzdžiui, blynuose. Šie amerikietiški pūstieji blynai įgauna labai įdomų skonį ir ryškią šiltą spalvą, jei į juos įdedama moliūgų tyrės. Moliūgų blynai būna labai skanūs, švelnūs ir maistingi. Toks patiekalas idealiai tinka pusryčiams.
Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite į savavališkus gabalėlius. Paruoškite likusius ingredientus.
Žingsnis 2
Moliūgą sutarkuokite smulkia tarka arba susmulkinkite panardinamuoju trintuvu.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius. Suberkite miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius.
Žingsnis 4
Supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Sudėkite moliūgų tyrę ir viską atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite blynelius 2 minutes iš vienos pusės, kol blynelių kraštai taps auksiniai.
Žingsnis 7
Apverskite blyną ir kepkite dar 1 minutę. Taip kepkite visus blynus. Naudokite specialią blynų kepimo formą.
Žingsnis 8
Sudėkite blynus į krūvą.
Žingsnis 9
Paruoštus blynus apšlakstykite medumi. Mėgaukitės.
Kategorijos