Publikavimo data: 2024-10-23
Bananiniai ežiukai
Bananiniai ežiukai - apetitą žadinantis originalus vaisių užkandis. Be malonaus skonio derinio, šis patiekalas yra labai naudingas sveikatai. Dėl didelio vitaminų ir mineralų kiekio apelsinai stiprina širdį ir apsaugo nuo mažakraujystės, o bananai normalizuoja kraujospūdį ir mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką. Beje, žemėje yra apie 1000 bananų rūšių, tačiau ne visos jos valgomos.
Žingsnis 1
Paruoškite ežio pagrindą. Nuluptus bananus perpjaukite per pusę, kad susidarytų 4 vienodi gabaliukai. Nupjaukite smailus vaisių galus, kad gautųsi ežiuko veidas. Bananus perkelkite į lėkštes. Iš moliūgų sėklų padarykite kojas ir uodegą. Iš gvazdikėlių padarykite akis, o iš sultenių - nosį.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Ant dantų krapštukų suverkite vynuogių ir apelsinų skilteles - pakaitomis, maišydami abiejų rūšių vaisius, arba atskirai, darydami vynuogių ir apelsinų "adatas". Kai visi dantų krapštukai bus užpildyti, atsargiai įsmeikite juos į banano griežinėlius, taip padarydami adatas.
Kategorijos