Bananiniai ežiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Bananiniai ežiukai

Bananiniai ežiukai - apetitą žadinantis originalus vaisių užkandis. Be malonaus skonio derinio, šis patiekalas yra labai naudingas sveikatai. Dėl didelio vitaminų ir mineralų kiekio apelsinai stiprina širdį ir apsaugo nuo mažakraujystės, o bananai normalizuoja kraujospūdį ir mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką. Beje, žemėje yra apie 1000 bananų rūšių, tačiau ne visos jos valgomos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (42 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bananiniai ežiukai Žingsnis 1
Paruoškite ežio pagrindą. Nuluptus bananus perpjaukite per pusę, kad susidarytų 4 vienodi gabaliukai. Nupjaukite smailus vaisių galus, kad gautųsi ežiuko veidas. Bananus perkelkite į lėkštes. Iš moliūgų sėklų padarykite kojas ir uodegą. Iš gvazdikėlių padarykite akis, o iš sultenių - nosį.

Žingsnis 2

Bananiniai ežiukai Žingsnis 2
Baigti gaminti. Ant dantų krapštukų suverkite vynuogių ir apelsinų skilteles - pakaitomis, maišydami abiejų rūšių vaisius, arba atskirai, darydami vynuogių ir apelsinų "adatas". Kai visi dantų krapštukai bus užpildyti, atsargiai įsmeikite juos į banano griežinėlius, taip padarydami adatas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos