Publikavimo data: 2024-05-25
Bananų grietinės pyragas Bananų bumas
Toks pyragas labai paplitęs Amerikoje ir Australijoje, kur jis vadinamas "tart". Pyragaičiai gali būti gaminami iš vanilinės arba šokoladinės plonytės tešlos ir pripildomi įvairiais įdarais. Bananų ir grietinės pyragas "Banana boom" - tai traškus smėlio pyragas su bananų sluoksniu ir švelnia grietine, tai abipusiai naudingas derinys, kuris savo skoniu gali sužavėti kiekvieną.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Kiaušinius ir cukrų sumaišykite plaktuvu iki vientisos masės, tada sudėkite suminkštėjusį sviestą, išmaišykite iki vientisos masės ir palaipsniui suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kad gautųsi vientisa tešla.
Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite į jį tešlą. Ji turi visiškai uždengti dugną ir šonus. Tada šakute subadykite plutos pagrindą, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę, kiaušinį, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų. Turėtumėte gauti vientisą masę be gumuliukų.
Žingsnis 4
Supjaustykite bananus plonais griežinėliais ir 1-2 sluoksniais sudėkite ant pyrago pagrindo. Visą pyragą užpilkite grietine ir pašaukite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę 20-30 minučių.
Kategorijos