Bananų likeris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bananų likeris

Bananų likerį nesunku pasigaminti namuose. Svarbiausia pasirinkti gerus, prinokusius vaisius, be tamsių dėmių, bet ir jau gana prinokusius. Į gėrimo receptą taip pat įeina degtinė. Stipresnio alkgolio naudoti nereikėtų. Viskas, kas viršija 45 % stiprumą, gali gerokai pabloginti pagaminto likerio skonį.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bananų likeris Žingsnis 1
Paruoškite storą pagrindą. Sutrinkite bananus į tyrę. Tai galima lengvai padaryti trintuvu arba šakute. Perkelkite trintus bananus į gilų dubenį. Sudėkite kondensuotą pieną ir supilkite pieną. Sudėkite du vištienos baltymus. Mišinį sumaišykite blenderiu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Bananų likeris Žingsnis 2
Likerio pagrindą sumaišykite su alkoholiu. Toliau plakant bananų, pieno, kondensuoto pieno ir baltymų mišinį, plona srovele supilkite degtinę. Likeris turi tapti tirštas, šiek tiek tirštas. Supilkite jį į skaidraus stiklo butelį, sandariai uždarykite dangteliu ir padėkite į šaldytuvą 50-60 minučių.

Žingsnis 3

Bananų likeris Žingsnis 3
Gėrimą perkoškite. Išimkite likerio butelį. Uždenkite dubenį arba puodą marle ir perkoškite likerį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos