Publikavimo data: 2024-02-04
Kavos pupelių likeris receptas
Šį tirštą, saldų ir beprotiškai aromatingą gėrimą pradėkite gaminti likus 3 dienoms iki penktadienio. Tada kavos likeris bus paruoštas kaip tik prieš darbo savaitės pabaigą. Galbūt jums taip patiks šis užsiėmimas, o svarbiausia - kavos skonio likerio rezultatas, kad nuspręsite pradėti gaminti patys. Juk taip gimė kai kurie siaubingai populiarūs likeriai.
Žingsnis 1
Kavos pupeles sumalkite kavos malūnėliu, cukranendrių cukrų sumaišykite su vaniliniu cukrumi. Paruoškite storadugnį puodą.
Žingsnis 2
Sumaišykite kavą su cukraus mišiniu, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite.
Žingsnis 3
Viską gerai išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Žingsnis 4
Nuimkite nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite. Sandariai uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 12 valandų.
Žingsnis 5
Po 12 valandų įpilkite degtinės, gerai išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 3 dienoms.
Žingsnis 6
Supilkite paruoštą likerį ir patiekite atšaldytą.
Kategorijos