Publikavimo data: 2025-08-18
Bandelės su anakardžių riešutais ir šokoladu
Riešutinės bandelės patiks visiems, mėgstantiems naminius kepinius. Dėl maskarponės ir riebios varškės tešlos bandelės gaunasi labai minkštos. Į ją dedama anakardžių riešutų, jie suteikia malonaus traškumo ir riešutų poskonio, o apelsinai - citrusinių vaisių skonį.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje mikseriu iki vientisos masės suplakite varškę, kreminį sūrį, cukrų, druską ir minkštą sviestą. Po vieną įmuškite 2 kiaušinius ir įmaišykite apelsinų ir citrinų žievelę. Į tešlą suberkite miltų mišinį, persijokite dalimis ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paskrudinkite anakardžius sausoje keptuvėje ir leiskite jiems atvėsti. Smulkiai sukapokite anakardžius, suberkite juos į tešlą ir dar kartą gerai išmaišykite, kad jie tolygiai pasiskirstytų tešloje. Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu.
Žingsnis 3
Sudėkite bandeles ant kepimo skardos. Ant kiekvienos bandelės uždėkite po porą sveikų anakardžių riešutų. Kepkite orkaitėje 25-30 minučių. Patikrinkite, ar kepinys iškepęs, dantų krapštuku arba peiliu.
Kategorijos