Bandelės su anakardžių riešutais ir šokoladu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bandelės su anakardžių riešutais ir šokoladu

Riešutinės bandelės patiks visiems, mėgstantiems naminius kepinius. Dėl maskarponės ir riebios varškės tešlos bandelės gaunasi labai minkštos. Į ją dedama anakardžių riešutų, jie suteikia malonaus traškumo ir riešutų poskonio, o apelsinai - citrusinių vaisių skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
334 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Bandelės su anakardžių riešutais ir šokoladu Žingsnis 1
Giliame dubenyje mikseriu iki vientisos masės suplakite varškę, kreminį sūrį, cukrų, druską ir minkštą sviestą. Po vieną įmuškite 2 kiaušinius ir įmaišykite apelsinų ir citrinų žievelę. Į tešlą suberkite miltų mišinį, persijokite dalimis ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bandelės su anakardžių riešutais ir šokoladu Žingsnis 2
Paskrudinkite anakardžius sausoje keptuvėje ir leiskite jiems atvėsti. Smulkiai sukapokite anakardžius, suberkite juos į tešlą ir dar kartą gerai išmaišykite, kad jie tolygiai pasiskirstytų tešloje. Kepimo formą išklokite kepimo pergamentu.

Žingsnis 3

Bandelės su anakardžių riešutais ir šokoladu Žingsnis 3
Sudėkite bandeles ant kepimo skardos. Ant kiekvienos bandelės uždėkite po porą sveikų anakardžių riešutų. Kepkite orkaitėje 25-30 minučių. Patikrinkite, ar kepinys iškepęs, dantų krapštuku arba peiliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, mielinės tešlos kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, bandelės, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, kiaušinių bandelės, kepiniai su kiaušiniu

Kategorijos