Blynai ant alaus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Blynai ant alaus

Blyneliai yra tradicinis amerikietiškos virtuvės desertas. Blyneliai gaminami iš švelnios tešlos. Blynai gardinami įvairiais ingredientais, pavyzdžiui, vaisiais, uogomis ar medumi. Tačiau kartais galima rasti ir mažiau populiarių priedų, kurie padeda patiekalą padaryti įdomesnį ir originalesnį. Pagal šį receptą siūloma paruošti desertą, kurio pagrindą sudaro alus. Net nepaisant tokio neįprasto ingrediento, blyneliai gaunasi labai saldūs, skanūs ir aromatingi.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Blynai ant alaus Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Į nedidelį dubenėlį įmuškite vištienos kiaušinius ir cukrų. Tada ingredientus plaktuvu išplakite iki vientisos masės. Į paruoštą mišinį supilkite alų, įlašinkite kelis lašus romo esencijos ir išmaišykite. Tada į mišinį supilkite miltus ir sodą ir išminkykite tešlą. Galiausiai supilkite pieną ir sviestą ir išmaišykite, kad gautųsi tirštos grietinės konsistencijos tešla.

Žingsnis 2

Blynai ant alaus Žingsnis 2
Paruoškite blynus. Ant ugnies pastatykite keptuvę. Tada šaukštu ant jos užberkite šiek tiek tešlos ir suformuokite nedidelius apskritimus. Kepkite blynelius ant silpnos ugnies iš visų pusių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, pusryčiai, užkandžiai, nauji metai, česnakų sezonas, brusketos, užkandžiai su žuvimi, užkandžiai naujiems metams, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos