Publikavimo data: 2025-08-20
Blynai pusryčiams
Populiarus pusryčių patiekalas. Jį paprasta paruošti, nereikalauja didelių kulinarinių įgūdžių. Visų naudojamų ingredientų galima rasti kiekvienoje parduotuvėje.
Žingsnis 1
Paruoškite dubenį ingredientams maišyti. Į dubenį įmuškite vieną kiaušinį. Supilkite du šaukštus cukraus.
Žingsnis 2
Suplakite iki vientisos masės, kad cukrus ištirptų.
Žingsnis 3
Į paruoštą mišinį supilkite 200 ml pieno, 20 ml augalinio aliejaus ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Persijokite 200 g miltų, įberkite šaukštą kepimo miltelių, išmaišykite ir supilkite į indą.
Žingsnis 5
Viską sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Įkaitinkite sausą keptuvę ir pradėkite pilti tešlą. Turėtų gautis nedidelio skersmens apskritimai.
Žingsnis 7
Kepkite iš vienos pusės, kol viršuje pradės kilti burbuliukai. Kai jie pasirodys, tešlą reikės apversti į kitą pusę. Galiausiai kepkite blyną iš abiejų pusių, kol paruduos, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 8
Procesą kartokite, kol baigsis tešla. Turėtų gautis 10-12 blynų.
Kategorijos