Braškės baltajame šokolade pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Braškės baltajame šokolade

Braškės yra uogos, kurios dažnai naudojamos desertuose. Braškės baltajame šokolade - išskirtinis skanėstas tikriems saldumynų mėgėjams. Desertui paruošti reikėtų paimti aukštos kokybės ryškiai raudonos spalvos uogų su žaliais lapeliais. Atkreipkite dėmesį į sėklas, jos turi būti šiek tiek įdubusios į vaisių minkštimą. Užuostykite uogų kvapą - jos turėtų būti malonaus šviežių braškių skonio. Tinkamai parinktos uogos - tai garantija, kad desertas tikrai džiugins jus savo švelnumu ir skoniu.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.47/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Braškės baltajame šokolade Žingsnis 1
Ištirpinkite šokoladą. Šokolado gabalėlius sudėkite į puodą ir supilkite grietinėlę. Įdėkite mišinį į vandens vonelę ir virkite ant silpnos ugnies 10 minučių, maišydami, kol šokoladas ištirps.

Žingsnis 2

Braškės baltajame šokolade Žingsnis 2
Papuoškite šokoladu aplietas braškes. Uogas pamirkykite šokolade, sudėkite ant silikoninio kilimėlio, tada ant padėklo. Dėkite uogas į šaldytuvą 1-2 valandoms sustingti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos