Publikavimo data: 2025-08-18
Braškės baltajame šokolade
Braškės yra uogos, kurios dažnai naudojamos desertuose. Braškės baltajame šokolade - išskirtinis skanėstas tikriems saldumynų mėgėjams. Desertui paruošti reikėtų paimti aukštos kokybės ryškiai raudonos spalvos uogų su žaliais lapeliais. Atkreipkite dėmesį į sėklas, jos turi būti šiek tiek įdubusios į vaisių minkštimą. Užuostykite uogų kvapą - jos turėtų būti malonaus šviežių braškių skonio. Tinkamai parinktos uogos - tai garantija, kad desertas tikrai džiugins jus savo švelnumu ir skoniu.
Žingsnis 1
Ištirpinkite šokoladą. Šokolado gabalėlius sudėkite į puodą ir supilkite grietinėlę. Įdėkite mišinį į vandens vonelę ir virkite ant silpnos ugnies 10 minučių, maišydami, kol šokoladas ištirps.
Žingsnis 2
Papuoškite šokoladu aplietas braškes. Uogas pamirkykite šokolade, sudėkite ant silikoninio kilimėlio, tada ant padėklo. Dėkite uogas į šaldytuvą 1-2 valandoms sustingti.
Kategorijos