Publikavimo data: 2024-04-28
Braškių millefeuille
Gražus pavadinimas "millefeuille" prancūziškai reiškia "tūkstantis lapų". Šis desertas iš burnoje tirpstančių plonų sluoksnių sluoksniuotos tešlos, švelnaus varškės kremo ir šviežių braškių sukuria tiesiog dievišką skonį. Išbandykite šį nuostabų desertą pagaminti Naujųjų metų stalui.
Žingsnis 1
Išplakite grietinėlę ir 30 minučių atvėsinkite.
Žingsnis 2
Sūrį išsukite su cukraus pudra iki vientisos masės. 2-3 kartus įmaišykite atvėsusią grietinėlę.
Žingsnis 3
Kremą sudėkite į konditerinį maišelį ir 60 minučių atšaldykite.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite 2-3 mm storio sluoksniais.
Žingsnis 5
Supjaustykite vienodais stačiakampiais. Tada sudėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Ant viršaus uždėkite karščiui atsparų svorį. Kepkite 200 °C temperatūroje 15-20 minučių.
Žingsnis 6
Atvėsinkite pyragėlius ir ant viršaus užapvalintomis rozetėmis užtepkite kremo.
Žingsnis 7
Įdėkite keletą braškių ir pakartokite procedūrą dar 2-3 kartus.
Kategorijos