Braškių sambuca pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Braškių sambuca

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių sambuca Žingsnis 1
Praskieskite želatiną pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 2

Braškių sambuca Žingsnis 2
Atskirkite baltymus nuo trynių ir išplakite mikseriu iki standžių viršūnių.

Žingsnis 3

Braškių sambuca Žingsnis 3
Uogas užpilkite cukrumi ir suplakite mikseriu.

Žingsnis 4

Braškių sambuca Žingsnis 4
Braškių mišinį sumaišykite su išbrinkusia želatina. Išmaišykite.

Žingsnis 5

Braškių sambuca Žingsnis 5
Tada į mišinį atsargiai įmaišykite baltymų mišinį. Supilkite į formeles ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos