Braškių sluoksniuotos tešlos pyragėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Braškių sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Erdvūs ir lengvi braškių pyragėliai džiugins jus šiltą vasaros vakarą ar šaltą žiemos rytą. Orkaitėje iškeptos šviežios ir saldžios braškės pripildys visus namus savo aromatu, o pyragėliai taps saldūs ir minkšti. Kad desertas būtų dar skanesnis, į braškes galite įdėti įvairių vaisių ar uogų. Pyragaičius galima greitai ir lengvai paruošti, todėl nesugaišdami daug laiko virtuvėje gausite nuostabų kepinį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Braškių sluoksniuotos tešlos pyragėliai Žingsnis 1
Pradėkite ruošti paplotėlius. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite tešlą. Supjaustykite vienodais kvadratėliais. Kiaušinio trynį suplakite šakute ir įpilkite šaukštą vandens. Į kiekvieno kvadrato kampą įdėkite maždaug 5-7 braškių puseles. Apibarstykite žiupsneliu bulvių krakmolo, tokiu pat kiekiu cukraus ir vanilinio cukraus.

Žingsnis 2

Braškių sluoksniuotos tešlos pyragėliai Žingsnis 2
Paruoškite braškių paplotėlius. Kiekviename kvadratėlyje padarykite nedidelius įpjovimus ant laisvojo tešlos krašto. Tešlos vidų patepkite kiaušinio tryniu. Uždenkite įdaru ir šakute užspauskite tešlos kraštus. Dėkite pyragėlius ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, kepimas, kepimas su sluoksniuotos tešlos, paprasta, yra bendrų alergenų, sezoniniai žalumynai, pūkeliai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, sūrio pūkeliai, kepimas su sūriu, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su varške

Kategorijos