Publikavimo data: 2025-08-19
Braškių zefyras
Marshmallow garsėja visame pasaulyje. Jos dedama į kavą ir valgoma kaip atskiras desertas. Galite pasigaminti vaisinį zefyrą namuose. Tai bus labai aromatingas ir skanus desertas.
Žingsnis 1
Želatiną užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite išbrinkti.
Žingsnis 2
Į puodą supilkite cukrų ir 80 g vandens. Sumažinkite kaitrą iki minimalios, kad cukrus ištirptų.
Žingsnis 3
Įpilkite braškių tyrės (turiu šiek tiek iš šaldiklio). Virkite ant silpnos ugnies, kol tyrė ištirps.
Žingsnis 4
Kai mišinys užvirs, įlašinkite lašelį dažiklio. Virkite 3-5 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Išbrinkusią želatiną sudėkite į plaktuvo dubenį ir plakite mažiausiu greičiu, tuo pat metu įmaišydami tyrės mišinį. Palaipsniui didinkite greitį, kol mišinys padvigubės.
Žingsnis 6
Paruoškite formą. Uždenkite maistine plėvele ir pabarstykite cukraus pudra.
Žingsnis 7
Supilkite plaktą masę į formą ir bent valandą atšaldykite šaldytuve, kol sustings.
Kategorijos