Publikavimo data: 2024-06-24
Bruknių ir cinamono varškės bandelės
Mano giminaičiai atsiuntė mums daug uogų iš Vologdos, todėl nusprendžiau panaudoti sultingas spanguoles ir iškepti "Cinnabon" bandeles be mielių. Mano nuomone, gavosi improvizacija pagal tą patį rudeninį receptą.
Žingsnis 1
Kiaušinį reikia lengvai išplakti su druska, vanile ir cukrumi. Sudėkite visą varškę. Išmaišykite. Suberkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Žingsnis 2
Užminkykite minkštą, šiek tiek lipnią tešlą. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą 0,5-0,7 cm storio sluoksniu. Aptepkite minkštu sviestu, pabarstykite cinamonu ir cukrumi ir tolygiai paskleiskite spanguoles.
Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į ritinį. Supjaustykite ritinį į 8-10 bandelių Sudėkite bandeles ant kepimo skardos, išklotos pergamentu. Kepkite iki 180 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.
Žingsnis 4
Įdarui ištirpinau sviestą, sumaišiau jį su kondensuotu pienu ir užpyliau ant karštų bandelių.
Kategorijos