Bruknių uogų kąsneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Bruknių uogų kąsneliai

Bruknės - uogos, turinčios daugybę naudingų savybių. Jos stiprina imunitetą ir kraujagysles. Bruknių morsai gali sumažinti temperatūrą karščiuojant. Skanus gydomasis gėrimas lengvai paruošiamas namuose tiek iš šviežių, tiek iš šaldytų spanguolių. Parengėme nuoseklų receptą su švelniu terminiu apdorojimu, kad bruknių morsai gamindami neprarastų vitaminų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
19 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bruknių uogų kąsneliai Žingsnis 1
Paruoštas spanguoles sutrinkite mediniu trintuvu iki tyrės.

Žingsnis 2

Bruknių uogų kąsneliai Žingsnis 2
Iš tyrės išspauskite sultis naudodami sūrmaišį.

Žingsnis 3

Bruknių uogų kąsneliai Žingsnis 3
Užpilkite sultinį vandeniu, pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Geriau virti ant lėčiausios ugnies apie 5 minutes.

Žingsnis 4

Bruknių uogų kąsneliai Žingsnis 4
Sultis ir cukrų į sultinį supilkite, kai jis atvės maždaug iki pusės: šiltame sultinyje sultyse esantys vitaminai nebus sunaikinti, o cukrus greitai ištirps.

Žingsnis 5

Patiekite kąsnelį atvėsusį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos