Publikavimo data: 2024-06-15
"Caprese" su grietinės ir česnakų padažu.
Caprese salotos yra paprastas, bet labai skanus patiekalas, nes trys paprasti ingredientai kartu sukuria gana pikantišką skonį. Tai pagrindinis Viduržemio jūros regiono virtuvės simbolis. Jose išsaugota dalelė Kaprio salos, iš kurios kilęs šis patiekalas. Pomidorai, mocarela ir bazilikai - trys gerai pažįstami ingredientai, kurie savo harmonija užkariavo pasaulį.
Žingsnis 1
Ant lėkštės dviem eilėmis išdėliokite pomidorų griežinėlius. Ant pomidorų viena eile išdėliokite griežinėliais supjaustytus mocarelos rutuliukus. Paprikas supjaustykite griežinėliais ir sudėkite tarp pomidorų eilių.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinę ir lydytą sūrį, išspauskite česnaką per česnakų presą ir gerai sumaišykite visus ingredientus. Šį padažą supilkite ant pomidorų.
Kategorijos