"Caprese" su grietinės ir česnakų padažu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

"Caprese" su grietinės ir česnakų padažu.

Caprese salotos yra paprastas, bet labai skanus patiekalas, nes trys paprasti ingredientai kartu sukuria gana pikantišką skonį. Tai pagrindinis Viduržemio jūros regiono virtuvės simbolis. Jose išsaugota dalelė Kaprio salos, iš kurios kilęs šis patiekalas. Pomidorai, mocarela ir bazilikai - trys gerai pažįstami ingredientai, kurie savo harmonija užkariavo pasaulį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Caprese" su grietinės ir česnakų padažu. Žingsnis 1
Ant lėkštės dviem eilėmis išdėliokite pomidorų griežinėlius. Ant pomidorų viena eile išdėliokite griežinėliais supjaustytus mocarelos rutuliukus. Paprikas supjaustykite griežinėliais ir sudėkite tarp pomidorų eilių.

Žingsnis 2

"Caprese" su grietinės ir česnakų padažu. Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinę ir lydytą sūrį, išspauskite česnaką per česnakų presą ir gerai sumaišykite visus ingredientus. Šį padažą supilkite ant pomidorų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos