Publikavimo data: 2024-02-04
"Česnakinė gvakamolė. receptas
Avokadai vis dar madingi, todėl mėgstantiems šį produktą būtina pasigaminti gvakamolę. Ispanų užkariautojai vadino Guacamole "aliejumi vargšams", tačiau tuo metu jie negalėjo įsivaizduoti, kad ši žalia masė po kelių šimtmečių bus vertinama taip pat aukštai kaip gyvulinis aliejus.
Žingsnis 1
Supjaustykite pomidorus ir svogūnus. Nulupkite ir supjaustykite avokadą, o česnaką susmulkinkite presu.
Žingsnis 2
Sudėkite avokadą, svogūną, česnaką, alyvuogių aliejų ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Sudėkite pomidorus, druską, laimo sultis, aštriuosius pipirus, išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos