"Česnakinė gvakamolė. receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

"Česnakinė gvakamolė. receptas

Avokadai vis dar madingi, todėl mėgstantiems šį produktą būtina pasigaminti gvakamolę. Ispanų užkariautojai vadino Guacamole "aliejumi vargšams", tačiau tuo metu jie negalėjo įsivaizduoti, kad ši žalia masė po kelių šimtmečių bus vertinama taip pat aukštai kaip gyvulinis aliejus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

"Česnakinė gvakamolė. receptas Žingsnis 1
Supjaustykite pomidorus ir svogūnus. Nulupkite ir supjaustykite avokadą, o česnaką susmulkinkite presu.

Žingsnis 2

"Česnakinė gvakamolė. receptas Žingsnis 2
Sudėkite avokadą, svogūną, česnaką, alyvuogių aliejų ir viską sutrinkite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

"Česnakinė gvakamolė. receptas Žingsnis 3
Sudėkite pomidorus, druską, laimo sultis, aštriuosius pipirus, išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Padažai ir marinatai, česnakiniai padažai, šalti padažai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 10 minučių, islandija, česnakų sezonas, daržovių padažai, receptų knyga

Kategorijos