Naminis česnakinis padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Naminis česnakinis padažas

Šiame recepte apžvelgsime klasikinio naminio padažo su česnakais paruošimą. Šį aštrų ir kvapnų padažą tinka patiekti su skrebučiais, šiltais plokštainiais, mėsos patiekalais. Jam paruošti reikės tik 4 pagrindinių ingredientų - grietinės, česnako, krapų ir augalinio aliejaus. Padažas gaunasi gana riebus ir sotus.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
2 min.
Kalorijos
299 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis česnakinis padažas Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką ir pakepinkite jį keptuvėje.

Žingsnis 2

Naminis česnakinis padažas Žingsnis 2
Į česnaką sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Leiskite padažui porą minučių pavirti ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Naminis česnakinis padažas Žingsnis 3
Į padažą suberkite žoleles, dar kartą gerai išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos