Naminis česnakinis padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Naminis česnakinis padažas

Šiame recepte apžvelgsime klasikinio naminio padažo su česnakais paruošimą. Šį aštrų ir kvapnų padažą tinka patiekti su skrebučiais, šiltais plokštainiais, mėsos patiekalais. Jam paruošti reikės tik 4 pagrindinių ingredientų - grietinės, česnako, krapų ir augalinio aliejaus. Padažas gaunasi gana riebus ir sotus.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
2 min.
Kalorijos
299 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Naminis česnakinis padažas Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką ir pakepinkite jį keptuvėje.

Žingsnis 2

Naminis česnakinis padažas Žingsnis 2
Į česnaką sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Leiskite padažui porą minučių pavirti ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Naminis česnakinis padažas Žingsnis 3
Į padažą suberkite žoleles, dar kartą gerai išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, česnakų padažai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 10 minučių, islandy, daržovių padažai, česnakų sezonas, daržovių padažai, receptų knyga

Kategorijos