Publikavimo data: 2024-01-19
Salsos padažas receptas
"Salsa" - tai tradicinis meksikietiškas padažas, gaminamas iš pomidorų, aitriųjų paprikų, kalendrų, česnakų, svogūnų ir prieskonių. Yra daugybė šio visame pasaulyje populiaraus padažo variantų. Šiame recepte siūlome pasigaminti supaprastintą "Salsa" interpretaciją. Skirtingai nuo klasikinio recepto, kai visi ingredientai supjaustomi mažais kubeliais ir gaunasi panašiau į daržovių salotas, šiame recepte visi ingredientai susmulkinami blenderiu. O vietoj aitriųjų paprikų salsą pagardins tabasko padažas.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus. Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nuo paprikos pašalinkite kotelį.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 3
Taip pat smulkiais kubeliais supjaustykite paprikas.
Žingsnis 4
Svogūną, papriką, pomidorus ir prieskonines žoleles sudėkite į aukštą matavimo indą. Įpilkite citrinos sulčių, tabasko padažo, druskos, cukraus ir juodųjų pipirų. Šiuo metu į padažą galite įdėti 2 skilteles česnako.
Žingsnis 5
Jei neturite maišytuvo, visus ingredientus susmulkinkite peiliu ir sumalkite skiedikliu arba trintuvu.
Žingsnis 6
Paruoštas salsos padažas.
Žingsnis 7
Padažą patiekite puodelyje. Salsa tinka prie meksikietiškų tortilijų ir tortilijų, prie mėsos ir paukštienos, taip pat kaip padažas makaronams.
Kategorijos