Grietinės ir česnakų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Grietinės ir česnakų padažas

Šiandien paruošime gaivų ir kreminį padažą su aromatingu česnaku. Grietinės ir česnakų padažas dažnai patiekiamas su skrebučiais, sūrio rutuliukais, krevetėmis ir net mėsa. Jį nesunku pamatyti lėkštėje su sultingu marmuriniu jautienos kepsniu. Šis universalus padažas tiks prie daugelio patiekalų. Būtinai išsaugokite šį receptą sau.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinės ir česnakų padažas Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką ir svogūną. Šiuos ingredientus sudėkite į grietinę.

Žingsnis 2

Grietinės ir česnakų padažas Žingsnis 2
Į dubenį įberkite pipirų ir druskos ir padažas paruoštas.

Žingsnis 3

Grietinės ir česnakų padažas Žingsnis 3
Viską gerai išmaišykite ir supilkite į puodą patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos