Publikavimo data: 2024-03-27
Česnakiniai spagečiai
Karštas patiekalas tiems, kurie mėgsta neįprastus derinius ir naujus ryškius tradicinių garnyrų skonius. Česnakiniai spagečiai nustebins visus prie jūsų stalo dėl neįprastų aštriai rūgštaus padažo ir šviežių žolelių skonio derinių. Garnyras puikiai dera su karštais mėsos, žuvies ir jūros gėrybių patiekalais. Pikantiški spagečiai gaunasi labai sotūs ir aštrūs, ši naujovė jūsų mityboje patiks tikriems gurmanams ir aštrių pojūčių žinovams. Šis patiekalas puikiai tinka pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, perkelkite į sietelį ir leiskite nusausinti.
Žingsnis 2
Ant vidutinės ugnies su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite smulkintą česnaką ir aitriąją papriką, kol taps auksinės spalvos. Kad būtų daugiau prieskonių, galite įberti paprikos arba ciberžolės.
Žingsnis 3
Paruoškite citrinos žievelę, mėgstantys aštriai gali įpilti citrinos sulčių, 1-2 šaukštelius. Į česnaką ir pipirus sudėkite virtus spagečius. Sudėkite citrinos žievelę ir sultis. Druskos ir pipirų pagal skonį. Sudėkite smulkintas žoleles, gerai išmaišykite ir palikite troškintis 3-5 minutes.
Žingsnis 4
Išvirusius spagečius perkelkite į lėkštes ir patiekite. Jei norite, papuoškite vyšninių pomidorų griežinėliais, bazilikais arba pagardinkite balzaminiu padažu. Gero apetito!
Kategorijos