Cidonijos raudonajame vyne pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Cidonijos raudonajame vyne

Cidonijos, dažnai vadinamos sausu obuoliu, skonis atsiskleis naujomis spalvomis, jei iš jų pagaminsite saldų desertą, pavyzdžiui, iškepsite cidonijos griežinėlius sausame raudonajame vyne. Vynas ne tik suteikia svarainiams neįprastą skonį, bet ir suminkština kietą vaisių minkštimą, todėl rūgštūs svarainiai virsta švelniu, burnoje tirpstančiu skanėstu. Be to, būtent kepant svarainiai atskleidžia savo ryškų ir stiprų skonį, kuris užpildys visą virtuvę.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
96 kcal.
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cidonijos raudonajame vyne Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Supjaustykite svarainius stambiais griežinėliais. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite medų, 50 ml vyno, cukrų ir prieskonius iki vientisos masės. Nedideliame puodelyje pašildykite likusį raudonąjį vyną, kol sušils, ir nukelkite nuo viryklės. Į puodą supilkite vyną, medų, cukrų ir prieskonių mišinį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Cidonijos raudonajame vyne Žingsnis 2
Iškepkite svarainius. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Sudėkite svarainių skilteles į kepimo indą ir užpilkite saldžiu prieskoniniu vynu. Uždenkite formą dangčiu arba uždenkite folija ir 30 minučių pašaukite į karštą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos