Publikavimo data: 2024-06-12
Cinamonai su varške
"Cinnabons" - tai visame pasaulyje žinomos cinamono bandelės, gaminamos to paties pavadinimo kepyklų tinkle. Dėl savo populiarumo ši kepyklėlė kalta dėl unikalaus skonio ir aromato. Originalios cinamoninės bandelės gaminamos iš minkščiausios tešlos, įdarytos cinamonu ir cukranendrių cukrumi bei aplietos grietinėlės ir sūrio kremu. Laikui bėgant atsirado daug deserto variantų. Šiame recepte sūrio kremo nėra, tačiau jo visada galite pridėti pagal pageidavimą. Bet kuriuo atveju bandelės gaunasi labai skanios ir aromatingos.
Žingsnis 1
Varškę sudėkite į gilų dubenį. Suberkite cukranendrių cukrų ir vieną vištos kiaušinį. Viską kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Be to, varškės mišinį suplakite panardinamuoju maišytuvu. Taip ji taps vientisesnė ir minkštesnė.
Žingsnis 2
Į varškės masę suberkite persijotus miltus, druską ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Minkykite tešlą, kol ji taps vientisa ir elastinga. Suformuokite rutulį. Uždenkite tešlą švariu rankšluosčiu arba maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą, kad visi ingredientai susijungtų.
Žingsnis 4
Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite cukranendrių cukrų ir cinamoną.
Žingsnis 5
Pabarstykite stalą miltais ir sudėkite ant jo paruoštą tešlą. Tešlą iškočiokite 3-5 mm storio.
Žingsnis 6
Ištirpinkite sviestą ir patepkite juo tešlos lakštą. Ant viršaus tolygiu sluoksniu paskirstykite cinamono ir cukraus įdarą.
Žingsnis 7
Įdarytą tešlą suvyniokite į ritinį ir supjaustykite į 4 ar daugiau dalių.
Žingsnis 8
Kepimo indą patepkite augaliniu arba sviesto aliejumi ir sudėkite į jį kinrožes. Tarp gabalėlių palikite tarpo, nes kepdami jie padidės.
Žingsnis 9
Siųskite sinnabonus kepti į 180 °C temperatūros orkaitę 40-50 minučių. Paruošta.
Žingsnis 10
Patiekite cinabonus papuoštus cukraus pudra ir šviežiomis mėtomis. Gero apetito!
Kategorijos