Cinnabon su kokoso drožlėmis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Cinnabon su kokoso drožlėmis.

Pagal klasikinį receptą cinamoniniai saldainiai gaminami su cinamonu. Tačiau tradicinį patiekalą galite paįvairinti ir pakeisti kokosų drožlėmis. Šiuos sinnabonus galite lengvai pasigaminti namuose. Jums tereikia orkaitės, gilios kepimo skardos ir šiek tiek kulinarinių įgūdžių. Šis bandelių variantas tikrai užims vietą jūsų kulinarinėje knygoje. Jas galite kepti ne tik progai, bet ir savo malonumui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
400 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cinnabon su kokoso drožlėmis. Žingsnis 1
Giliame dubenyje išplakite du vištų kiaušinius iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Cinnabon su kokoso drožlėmis. Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite 0,5 cm storio. Aptepkite kiaušinio mišiniu ir pabarstykite kokoso drožlėmis.

Žingsnis 3

Cinnabon su kokoso drožlėmis. Žingsnis 3
Sluoksniuotą tešlą tvirtai susukite ir supjaustykite lygiomis dalimis. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Žingsnis 4

Cinnabon su kokoso drožlėmis. Žingsnis 4
Paruoškite grietinėlę kinrožėms. Sumaišykite du vištų kiaušinius su cukranendrių cukrumi, cukraus pudra ir pienu.

Žingsnis 5

Cinnabon su kokoso drožlėmis. Žingsnis 5
Supilkite mišinį į samtelį ir padėkite ant viryklės. Nuolat maišydami virkite, kol kremas sutirštės.

Žingsnis 6

Cinnabon su kokoso drožlėmis. Žingsnis 6
Į grietinėlę sudėkite sviestą ir maišykite, kol ištirps.

Žingsnis 7

Cinnabon su kokoso drožlėmis. Žingsnis 7
Paruoštas bandeles aptepkite kremu ir patiekite papuoštas kokoso drožlėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos