Publikavimo data: 2024-06-12
Cinnabons su daržovėmis
"Cinnabons" - tai bandelės, pagamintos iš supjaustytos bandelės su įdaru. Receptas tapo toks populiarus, kad buvo atidarytas ištisas greito maisto restoranų tinklas. Kiekvieno "cinnabon" išskirtinumas - didelis cinamono ir rudojo cukraus kiekis įdare ir švelniame sviesto kreme. Šis receptas bus alternatyva saldžioms bandelėms, nes vietoj cinamono cukraus įdaro čia yra daržovių mišinys, o švelnų kremą pakeičia auksinė tarkuoto sūrio plutelė!
Žingsnis 1
Gilioje keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite daržovių mišinį. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų, tada gerai išmaišykite. Kepkite daržoves, kol jos visiškai suminkštės.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Jis bus reikalingas, kad ant kinrožių susidarytų traški plutelė.
Žingsnis 3
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonu sluoksniu iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Apibarstykite tešlą miltais ir ant viršaus sudėkite keptas daržoves.
Žingsnis 4
Tešlą su daržovių įdaru susukite į ritinėlį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais.
Žingsnis 5
Kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite kinrožes į viršų, suformuodami apvalią formą. Kiekvieną bandelę pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 6
Kepkite kinrožes iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
Žingsnis 7
Iš kepimo formos perkelkite kinrožes į gražią lėkštę. Paruošta!
Kategorijos