Publikavimo data: 2024-05-19
Cukrinės širdies bandelės su paruošta tešla
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir į jį įmuškite vištos kiaušinį. Atskirkite baltymą nuo trynio. Į dubenį įmaišykite trynį.
Žingsnis 2
Ant švaraus paviršiaus pabarstykite šiek tiek miltų. Iškočiokite mielinę tešlą ir padalykite ją į 4 dalis.
Žingsnis 3
Plonai iškočiokite kiekvieną iš keturių gabalėlių ir vėl pabarstykite trupučiu miltų.
Žingsnis 4
Iškočiotą tešlą susukite į ritinį ir užspauskite kraštus. Tada ritinėlį perlenkite, suartindami abu kraštus.
Žingsnis 5
Perpjaukite sulankstytus ritinius ne iki galo, kad gautumėte širdelės formą. Tešlos gabalėlius patepkite kiaušinio tryniu, trupučiu augalinio aliejaus ir pabarstykite cukrumi. Ant kepimo skardos išklokite kepimo popierių ir sudėkite ant jo tešlos širdeles.
Žingsnis 6
Kepkite širdelių bandeles 25-30 minučių iki 180 C įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį kepinį atvėsinkite išėmę kepimo skardą iš orkaitės. Palikite kepinį atvėsti 5-7 minutes. Paruošta!
Kategorijos