Degtinė ant džiovintų obuolių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Degtinė ant džiovintų obuolių

Džiovintų obuolių samagonas yra vienas iš populiariausių namų sąlygomis gaminamų alkoholinių gėrimų užpilų. Obuoliai užpiliui suteikia ypatingo rūgštaus skonio ir saldumo. Samagono ant džiovintų obuolių samanės receptui reikia tik dviejų ingredientų: džiovintų obuolių ir samanės. Tinktūra ruošiama tris savaites. Aromatinę tinktūrą reikia vartoti atsargiai. Jos švelnus skonis leidžia gerti daug, tačiau organizmo reakcija gali būti nenuspėjama.
Gaminimo laikas
30240 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
235 kcal.
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Degtinė ant džiovintų obuolių Žingsnis 1
Paruoškite tinktūrą. Džiovintus obuolius sudėkite į stiklinį indelį. Užpilkite obuolius degtine. Sandariai uždarykite stiklainį polietileniniu dangteliu. Padėkite stiklainį tamsioje vietoje trims savaitėms.

Žingsnis 2

Degtinė ant džiovintų obuolių Žingsnis 2
Išimkite stiklainį su tinktūra. Mėnulio spalva pasikeis iš skaidrios į rudą. Išbrinkę obuoliai sugers dešimtadalį tinktūros. Atskirkite tinktūrą nuo obuolių, supilkite ją į kitą indą. Naudokite filtravimo audinį, kad gautumėte skaidrią tinktūrą. Gautą trauktinę ant džiovintų obuolių supilkite į laikymo indus. Bus gauta 2,7 litro paruoštos tinktūros.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos