Publikavimo data: 2024-04-05
Degtinė ant džiovintų obuolių
Džiovintų obuolių samagonas yra vienas iš populiariausių namų sąlygomis gaminamų alkoholinių gėrimų užpilų. Obuoliai užpiliui suteikia ypatingo rūgštaus skonio ir saldumo. Samagono ant džiovintų obuolių samanės receptui reikia tik dviejų ingredientų: džiovintų obuolių ir samanės. Tinktūra ruošiama tris savaites. Aromatinę tinktūrą reikia vartoti atsargiai. Jos švelnus skonis leidžia gerti daug, tačiau organizmo reakcija gali būti nenuspėjama.
Žingsnis 1
Paruoškite tinktūrą. Džiovintus obuolius sudėkite į stiklinį indelį. Užpilkite obuolius degtine. Sandariai uždarykite stiklainį polietileniniu dangteliu. Padėkite stiklainį tamsioje vietoje trims savaitėms.
Žingsnis 2
Išimkite stiklainį su tinktūra. Mėnulio spalva pasikeis iš skaidrios į rudą. Išbrinkę obuoliai sugers dešimtadalį tinktūros. Atskirkite tinktūrą nuo obuolių, supilkite ją į kitą indą. Naudokite filtravimo audinį, kad gautumėte skaidrią tinktūrą. Gautą trauktinę ant džiovintų obuolių supilkite į laikymo indus. Bus gauta 2,7 litro paruoštos tinktūros.
Kategorijos