Publikavimo data: 2024-04-03
Kavos tinktūra ant mėnulio
Kavos ir alkoholio derinys yra vienas mėgstamiausių gurmanų ir gėrimų žinovų visame pasaulyje. Alkoholis neutralizuoja kofeino poveikį, o tai suteikia galimybę išgerti kelias stiklines kavos kokteilių net ir tiems, kurie paprastai negali gerti daug kavos. Gėrimo skonis tiesiogiai priklauso nuo sudedamųjų dalių kokybės, todėl rinkitės tik aukštos kokybės alkoholį ir gerą natūralią kavą. Tuomet užpilas pasirodys švelnus, aitrus ir labai skanus.
Žingsnis 1
Paruoškite kavos. Sumaltą kavą supilkite į kavos puodelį ir užpilkite 6 puodeliais vandens. Palaukite, kol kava pradės putoti, ir nukelkite nuo viryklės.
Žingsnis 2
Paruoškite kavos užpilą pagal receptą. Paruoštą kavą supilkite į gilų indą. Geriau tam tikslui paimti stiklainį. Į jį supilkite 500 ml spiritinio gėrimo. Palikite stiklainį su tinktūra 7 dienas šiltoje, bet tamsioje vietoje. Praėjus 7 dienoms, įpilkite stiklinę vandens arba daugiau, jei norite sumažinti gėrimo stiprumą. Palikite dar 24 valandoms. Po to supilkite cukrų ir išmaišykite.
Kategorijos