Vynas iš kompoto pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Vynas iš kompoto

Jei kompotas rūgsta, iš karto jo neišpilkite. Iš jo galite pasigaminti naminio vyno. Vynas iš fermentuoto kompoto laikosi kelias dienas, tačiau paruošimo procesas gana paprastas. Norint namuose pasigaminti vyno iš kompoto, reikės kompoto, uogų ir degtinės. Svarbiausia netrukdyti fermentacijos procesui, tada rezultatas tikrai patiks.
Gaminimo laikas
7200 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
105 kcal.
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vynas iš kompoto Žingsnis 1
Paruoškite vyną. Supilkite kompotą į indą, kuriame laikysite vyną. Į kompotą sudėkite uogas. Supilkite degtinę. Palaikykite šiltoje vietoje 24 valandas.

Žingsnis 2

Vynas iš kompoto Žingsnis 2
Praėjus 24 valandoms, baigkite ruošti preparatą. Įpilkite medaus ir laikykite kambario temperatūroje apie 5 dienas. Išpilstykite vyną į butelius ir laikykite vėsioje vietoje. Galite įdėti į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos