Publikavimo data: 2024-04-05
Vynas iš kompoto
Jei kompotas rūgsta, iš karto jo neišpilkite. Iš jo galite pasigaminti naminio vyno. Vynas iš fermentuoto kompoto laikosi kelias dienas, tačiau paruošimo procesas gana paprastas. Norint namuose pasigaminti vyno iš kompoto, reikės kompoto, uogų ir degtinės. Svarbiausia netrukdyti fermentacijos procesui, tada rezultatas tikrai patiks.
Žingsnis 1
Paruoškite vyną. Supilkite kompotą į indą, kuriame laikysite vyną. Į kompotą sudėkite uogas. Supilkite degtinę. Palaikykite šiltoje vietoje 24 valandas.
Žingsnis 2
Praėjus 24 valandoms, baigkite ruošti preparatą. Įpilkite medaus ir laikykite kambario temperatūroje apie 5 dienas. Išpilstykite vyną į butelius ir laikykite vėsioje vietoje. Galite įdėti į šaldytuvą.
Kategorijos