Publikavimo data: 2024-06-08
Degtinės duona
Pirmoji degtinė atsirado XI a. persų gydytojo Ar-Razi dėka, kuris skystį naudojo tik medicininiais tikslais. Alkoholis į Rusiją buvo atgabentas trimis šimtmečiais vėliau. Šiandien duonos degtinė pagrįstai laikoma nacionaliniu produktu. Pagal tradicinį receptą gėrimas gaminamas iš aukščiausios rūšies kviečių. Ilgai primygtinai reikalaujama, fermentuojama, filtruojama ir kt. Pagaminti tokią degtinę gali būti paprasčiau. Ji išlaiko tą patį sodrų duonos aromatą ir skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite duonos degtinę. Sudėkite duoną į indą, užpilkite degtine. Uždenkite dangčiu. Nuneškite į tamsią vietą ir palaikykite 3-5 dienas.
Žingsnis 2
Gėrimą perkoškite. Šiam tikslui tinka sietelis, celiulioziniai audiniai, kavos filtras. Į perkoštą skystį supilkite cukrų ir vėl palikite 5-10 dienų.
Kategorijos