Publikavimo data: 2025-08-20
Desertas "A la fondant" per 5 minutes mikrobangų krosnelėje
Jei norite ką nors greitai pagaminti prie arbatos, puikiai tiks šis šokoladinis keksiukas su skystu įdaru.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius ir cukrų.
Žingsnis 2
Į sausus ingredientus įmaišykite sviestą ir pieną. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Tada įmuškite kiaušinį ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 4
Gausite gana skystą tešlą, kurios konsistencija bus graži ir glotni.
Žingsnis 5
Supilkite į vieną bet kokią mikrobangų krosnelei tinkamą formą. Mano yra įprastas 250 ml talpos puodelis. Jis turėtų būti maždaug 2/3 pilnas.
Žingsnis 6
Šokoladą supjaustykite stambiais gabalėliais.
Žingsnis 7
Ir šaukštu įmerkite griežinėlius į keksiuko centrą.
Žingsnis 8
Šaukštu prispauskite, kad nesimatytų gabalėlių.
Žingsnis 9
Dėkite į mikrobangų krosnelę didžiausiu galingumu. Aš naudojau 2 minutes, bet, priklausomai nuo jūsų technikos, gali būti šiek tiek ilgiau.
Žingsnis 10
Išimkite jį iš puodelio ir mėgaukitės.
Kategorijos