Šokoladinis fondantas su romu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Šokoladinis fondantas su romu

Šokoladinis fondantas su romu yra labai įspūdingas ir išskirtinis desertas. Šis desertas ypatingas tuo, kad biskvito viduje yra skystas centras. Todėl svarbu fondiu nelaikyti orkaitėje per ilgai ir patiekti jį šiltą, kol skystoji sudedamoji dalis nesukietėjo. Fondantą galima patiekti su ledų rutuliuku, mėtomis arba mėgstamais vaisiais ir uogomis, apibarstytą cukraus pudra arba migdolų žiedlapiais. Šį desertą lengva pasigaminti namuose ir juo palepinti save bei savo šeimą ir draugus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
260 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šokoladinis fondantas su romu Žingsnis 1
Šokoladą ir sviestą sudėkite į sausą puodą. Pastatykite puodą ant vandens vonelės ir ištirpinkite šokoladą bei sviestą. Nuimkite keptuvę nuo kaitros. Tada suplakite kiaušinius su cukrumi, kad cukrus ištirptų. Supilkite kiaušinių mišinį į ištirpintą šokoladą, atsargiai maišydami plaktuvu.

Žingsnis 2

Šokoladinis fondantas su romu Žingsnis 2
Į mišinį supilkite romą, po to persijotus miltus ir viską gerai išmaišykite iki vientisos tešlos.

Žingsnis 3

Šokoladinis fondantas su romu Žingsnis 3
Kepimo formas ištepkite sviestu ir lengvai pabarstykite kakavos milteliais. Pripildykite keksiukų formeles iki 3/4 tešlos. Kepkite iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje 5-7 minutes. Tada leiskite formelėms 5 minutes pastovėti, kad šiek tiek atvėstų. Norėdami išimti fondiukus, atsargiai apverskite formeles ant lėkštės - fondiukai labai švelnūs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos