Klasikinis šokoladinis fondantas su konjaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Klasikinis šokoladinis fondantas su konjaku

Šokoladinis fondantas - prancūziškas desertas iš šokoladinės sausainių tešlos. Jo ypatybė - kietas traškus apvalkalas ir skystas branduolys. Prancūzų virtuvės šefas Jeanas-Georgesas Fongerichtenas šį desertą pirmą kartą pagamino 1987 m., kai dirbo Niujorke restorane "Lafayette" virėju, ir tai buvo ne sąmoningas receptas, o tiesiog virėjo klaida.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
383 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis šokoladinis fondantas su konjaku Žingsnis 1
Paruoškite dubenį, sudėkite kiaušinį ir cukrų ir suplakite. Į gautą masę supilkite šokolado mišinį, konjaką ir kvietinius miltus ir kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Klasikinis šokoladinis fondantas su konjaku Žingsnis 2
Kepimo formas ištepkite sviestu ir supilkite į jas tešlą. Jei norite, ant viršaus pabarstykite kakavos. Dėkite į 160 ℃ įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos