Publikavimo data: 2025-08-18
Desertas su sausainiais, mandarinais ir kremu
Desertas su sausainiais, mandarinais ir kremu. Šio deserto kalėdinis skonis pradžiugins ir jus, ir tuos, kuriems nuspręsite jį pagaminti. Kremas yra blizgus, saulėtas, šilkinės konsistencijos. Švelnaus pieno skonio. Cukriniai sausainiai išmirkyti karčioje kavoje. Saldžiarūgštis mandarinų gaivumas.
Žingsnis 1
Sviestą kaitinkite puode ant silpnos ugnies, kol taps skystas. Neleiskite jam per daug įkaisti, kitaip sviestas pakeis spalvą ir skonį. Nuimkite nuo ugnies, supilkite pieną, cukrų ir žalią kiaušinį.
Žingsnis 2
Grąžinkite puodą ant vidutinės ugnies ir iš karto pradėkite maišyti. Skystis taps vientisas. Tada suberkite miltus ir intensyviai maišykite tešlą. Turėtumėte gauti blizgų mišinį be gumuliukų. Kai pasirodys pirmas burbuliukas, nukelkite puodą nuo viryklės!
Žingsnis 3
Išimkite mandarinus iš odelės ir supjaustykite griežinėliais. Stenkitės pašalinti kuo daugiau baltų skaidulų, kurios jungia skilteles su žievele. Taip galutinio patiekalo skonis bus ryškesnis.
Žingsnis 4
Paimkite stiklinę arba bet kurią kitą stiklinę aukštomis sienelėmis. Sulaužykite sausainius į 8 nelygius gabalėlius. Kiekvieną gabalėlį po vieną 3 sekundėms panardinkite į kavą. Jie neturi visiškai įmirkti, tik truputį. Taip pripildykite trečdalį stiklinės.
Žingsnis 5
Ant sausainių sudėkite mandarinų griežinėlius ir pripildykite stiklinę dar trečdaliu. Likusi vieta skirta kremui. Nereikia laukti, kol jis visiškai atvės. Naudokite šiek tiek šiltą kremą.
Kategorijos