Dešrelių bandelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Dešrelių bandelės

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelių bandelės Žingsnis 1
Pašildykite vandenį, jis turi būti šiltas, bet ne karštas, sumaišykite su kefyru. Tada suberkite mieles ir cukrų, atsargiai išmaišykite. Palaukite, kol mielės pakils ir suformuos kepurėlę.

Žingsnis 2

Dešrelių bandelės Žingsnis 2
Kiaušinius suplakite šakute, šiek tiek pasūdykite. Švelniai sumaišykite su kefyro mišiniu.

Žingsnis 3

Dešrelių bandelės Žingsnis 3
Persijokite miltus ir po truputį suberkite į paruoštą mišinį.

Žingsnis 4

Dešrelių bandelės Žingsnis 4
Sviestą ištirpinkite, šiek tiek atvėsinkite ir supilkite į tešlą. Lėtai įmaišykite sviestą į tešlą.

Žingsnis 5

Dešrelių bandelės Žingsnis 5
Gauta tešla turi nelipti prie rankų, tačiau neturi būti pernelyg kieta. Padėkite tešlą 1 valandai į šiltą vietą. Ji turėtų padvigubėti

Žingsnis 6

Dešrelių bandelės Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Tada pabarstykite stalą miltais ir plonai iškočiokite tešlą. Į tešlos vidurį sudėkite kubeliais supjaustytas dešreles ir smulkiai supjaustytas žoleles.

Žingsnis 7

Dešrelių bandelės Žingsnis 7
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 8

Dešrelių bandelės Žingsnis 8
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir kepkite suktinukus, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos