Publikavimo data: 2024-05-12
Dešrelių bandelės
Žingsnis 1
Pašildykite vandenį, jis turi būti šiltas, bet ne karštas, sumaišykite su kefyru. Tada suberkite mieles ir cukrų, atsargiai išmaišykite. Palaukite, kol mielės pakils ir suformuos kepurėlę.
Žingsnis 2
Kiaušinius suplakite šakute, šiek tiek pasūdykite. Švelniai sumaišykite su kefyro mišiniu.
Žingsnis 3
Persijokite miltus ir po truputį suberkite į paruoštą mišinį.
Žingsnis 4
Sviestą ištirpinkite, šiek tiek atvėsinkite ir supilkite į tešlą. Lėtai įmaišykite sviestą į tešlą.
Žingsnis 5
Gauta tešla turi nelipti prie rankų, tačiau neturi būti pernelyg kieta. Padėkite tešlą 1 valandai į šiltą vietą. Ji turėtų padvigubėti
Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Tada pabarstykite stalą miltais ir plonai iškočiokite tešlą. Į tešlos vidurį sudėkite kubeliais supjaustytas dešreles ir smulkiai supjaustytas žoleles.
Žingsnis 7
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 8
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir kepkite suktinukus, kol iškeps.
Kategorijos