Duona keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Duona keptuvėje

Šiame recepte pateiktos gardžios purios duonos nereikia kepti.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Duona keptuvėje Žingsnis 1
Į šiltą pieną supilkite mieles, druską, cukrų. Išmaišykite. Sudėkite minkštą sviestą ir kiaušinį. Išmaišykite. Tada suberkite persijotus miltus. Užminkykite minkštą, elastingą tešlą.

Žingsnis 2

Duona keptuvėje Žingsnis 2
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir 1 valandą padėkite šiltoje vietoje.

Žingsnis 3

Duona keptuvėje Žingsnis 3
Pakilusią tešlą padalykite į 4 lygias dalis.

Žingsnis 4

Duona keptuvėje Žingsnis 4
Suformuokite ritinėlius. Uždenkite juos rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje dar 30 minučių.

Žingsnis 5

Duona keptuvėje Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę. Ant jos uždėkite pergamentinio popieriaus gabalėlį.

Žingsnis 6

Duona keptuvėje Žingsnis 6
Sudėkite bandeles ant keptuvės ir uždenkite dangčiu. Kepkite po 10-15 minučių iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 7

Duona keptuvėje Žingsnis 7
Apverskite į kitą pusę.

Žingsnis 8

Duona keptuvėje Žingsnis 8
Tada atvėsinkite iki kambario temperatūros ir galite patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, mielinės tešlos kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, bandelės, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, kiaušinių bandelės, kepiniai su kiaušiniu

Kategorijos