Džiovintų vaisių desertas prie arbatos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Džiovintų vaisių desertas prie arbatos

Skanus ir sveikas desertas, kuris nustebins visus namiškius, yra džiovintų vaisių desertas. Jį paruošti nėra sudėtinga, tereikia pasirūpinti, kad būtų naudingų ingredientų. Galite pridėti kitų džiovintų vaisių ar riešutų, kad desertas būtų dar sveikesnis. Šis desertas gali pakeisti saldžius pyragaičius, patiekalas ypač tinka tiems, kurie stebi figūrą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
422 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Džiovintų vaisių desertas prie arbatos Žingsnis 1
Sumalkite abrikosus ir datules mėsmale. Anakardžių riešutus ir pusę sezamo sėklų pabarstykite ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę, kol pagels.

Žingsnis 2

Džiovintų vaisių desertas prie arbatos Žingsnis 2
Į abrikosų ir datulių mišinį suberkite karštus riešutus bei sezamo sėklas ir gerai išmaišykite. Įberkite žiupsnelį cinamono. Iš masės suformuokite dvi dešreles, apvoliokite jas saulėgrąžų sėklose ir likusiose sezamo sėklose.

Žingsnis 3

Džiovintų vaisių desertas prie arbatos Žingsnis 3
Suvyniokite dešreles į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 90 minučių. Kai dešrelės sukietės, supjaustykite jas porcijomis ir patiekite su arbata arba kava.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos