Publikavimo data: 2024-06-09
Džiovintų vaisių desertas prie arbatos
Skanus ir sveikas desertas, kuris nustebins visus namiškius, yra džiovintų vaisių desertas. Jį paruošti nėra sudėtinga, tereikia pasirūpinti, kad būtų naudingų ingredientų. Galite pridėti kitų džiovintų vaisių ar riešutų, kad desertas būtų dar sveikesnis. Šis desertas gali pakeisti saldžius pyragaičius, patiekalas ypač tinka tiems, kurie stebi figūrą.
Žingsnis 1
Sumalkite abrikosus ir datules mėsmale. Anakardžių riešutus ir pusę sezamo sėklų pabarstykite ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę, kol pagels.
Žingsnis 2
Į abrikosų ir datulių mišinį suberkite karštus riešutus bei sezamo sėklas ir gerai išmaišykite. Įberkite žiupsnelį cinamono. Iš masės suformuokite dvi dešreles, apvoliokite jas saulėgrąžų sėklose ir likusiose sezamo sėklose.
Žingsnis 3
Suvyniokite dešreles į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 90 minučių. Kai dešrelės sukietės, supjaustykite jas porcijomis ir patiekite su arbata arba kava.
Kategorijos