Erdvios sluoksniuotos tešlos bandelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Erdvios sluoksniuotos tešlos bandelės

Sluoksniuotos bandelės, panašios į kruasanus, ruošiamos paprastai, iš turimų ingredientų, ir jos būna švelnios, erdvios, lengvos, minkštos ir labai, labai skanios. Jas galima gaminti su virinto sutirštinto pieno, šokolado, tirštos uogienės ar sūrio įdaru.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
27 min.
Kalorijos
306 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Erdvios sluoksniuotos tešlos bandelės Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite šiltame piene, suberkite cukrų, druską, kiaušinį ir išmaišykite. Supilkite persijotus miltus, išmaišykite ir sudėkite minkštą sviestą. Užminkykite lygią, elastingą tešlą. Padalykite tešlą į 9 lygias dalis. Kiekvieną gabalėlį suapvalinkite, uždenkite maistine plėvele ir palikite 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Erdvios sluoksniuotos tešlos bandelės Žingsnis 2
Tada kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apvalią 18-20 cm skersmens duoną, pabarstydami stalą ir tešlą miltais.

Žingsnis 3

Erdvios sluoksniuotos tešlos bandelės Žingsnis 3
Tada kiekvieną plokštainį patepkite sviestu ir sudėkite vieną ant kito. Paskutinės plokštainio duonos sviestu nesutepkite. Suvyniokite plokštainį į maistinę plėvelę, padėkite ant lėkštės ir 30 minučių padėkite į šaldiklį.

Žingsnis 4

Erdvios sluoksniuotos tešlos bandelės Žingsnis 4
Tada stalą ir pyragų krūvą pabarstykite miltais ir iškočiokite į didelį 40-42 cm skersmens apskritimą. Supjaustykite jį į 12 segmentų, kiekvieno segmento galą susukite kočėlu, kad galas būtų plonesnis, ir susukite į ritinį.

Žingsnis 5

Erdvios sluoksniuotos tešlos bandelės Žingsnis 5
Sudėkite bandeles ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, viršūnėle į apačią, uždenkite ir palikite pakilti. Pakilusias bandeles aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite 190 °C temperatūroje 15-17 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos