Publikavimo data: 2024-05-26
Erdvūs pyragėliai su varškės įdaru ir sultenėmis
Sluoksniai - tai iš sluoksniuotos tešlos gaminami pyragaičiai su saldžiais arba pikantiškais įdarais. Jie gali būti su džemo, uogienės, šviežių vaisių, mėsos, grybų ar sūrio įdaru. Nepriklausomai nuo įdaro, tokie pyragėliai visada būna kvapnūs, orūs, sultingi ir labai apetitiški, o juos paruošti, laikantis patyrusių virėjų rekomendacijų, nėra sudėtinga.
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį, kuriame ruošite sluoksniuotos tešlos įdarą, ir sumaišykite varškę, cukrų ir vanilinį cukrų. Išmaišykite ingredientus iki vientisos masės ir suberkite anksčiau paruoštas sultenes.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: paimkite atšildytą sluoksniuotą tešlą ir iškočiokite ją į ne storesnį kaip 5 mm stačiakampį. Iškočiotą tešlą padalykite į 8 lygias dalis ir ant kiekvieno tešlos stačiakampio dėkite varškės įdarą. Suformuokite paplotėlius, uždengdami vieną tešlos pusę su įdaru kita tešlos puse ir užspausdami kraštus.
Žingsnis 3
Atlikite tuos pačius veiksmus su visa tešla ir varškės įdaru. Paruoštus paplotėlius su varške sudėkite į pergamentu išklotą kepimo skardą ir siųskite juos kepti į iki 190 °C įkaitintą orkaitę 10 minučių. Praėjus šiam laikui, išimkite iš orkaitės, aptepkite juos kiaušinio tryniu ir siųskite į orkaitę dar 15 minučių, kol paruduos.
Kategorijos