Publikavimo data: 2025-08-20
Feijoa, tarkuota su cukrumi
Labai skanus feijoa, kuriame gausu vitaminų ir jodo. Puikus žiemos skanėstas.
Žingsnis 1
Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies, sudėkite į jį stiklainius ir dangtelius. Užvirkite vandenį, leiskite stiklainiams virti apie 5 minutes. Tada išimkite stiklainius ir palaukite, kol jie atvės.
Žingsnis 2
Nuplaukite feijoas, nupjaukite uodegėles, o jei vaisiai labai dideli, supjaustykite gabaliukais.
Žingsnis 3
Sumalkite feijoa mėsmale ir įberkite cukraus. Būtinai išlaikykite santykį 1:1, kitaip mišinys bus rūgštus.
Žingsnis 4
Įmaišykite cukrų į feijoa ir palikite pastovėti apie 30 minučių, kol cukrus visiškai ištirps. Išpilstykite į stiklainius ir sandariai užsukite dangteliais. Dėkite stiklainius į šaldytuvą.
Kategorijos