Feijoa, tarkuota su cukrumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Feijoa, tarkuota su cukrumi

Labai skanus feijoa, kuriame gausu vitaminų ir jodo. Puikus žiemos skanėstas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
205 kcal.
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.32/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Feijoa, tarkuota su cukrumi Žingsnis 1
Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies, sudėkite į jį stiklainius ir dangtelius. Užvirkite vandenį, leiskite stiklainiams virti apie 5 minutes. Tada išimkite stiklainius ir palaukite, kol jie atvės.

Žingsnis 2

Feijoa, tarkuota su cukrumi Žingsnis 2
Nuplaukite feijoas, nupjaukite uodegėles, o jei vaisiai labai dideli, supjaustykite gabaliukais.

Žingsnis 3

Feijoa, tarkuota su cukrumi Žingsnis 3
Sumalkite feijoa mėsmale ir įberkite cukraus. Būtinai išlaikykite santykį 1:1, kitaip mišinys bus rūgštus.

Žingsnis 4

Feijoa, tarkuota su cukrumi Žingsnis 4
Įmaišykite cukrų į feijoa ir palikite pastovėti apie 30 minučių, kol cukrus visiškai ištirps. Išpilstykite į stiklainius ir sandariai užsukite dangteliais. Dėkite stiklainius į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos