Figos su graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Figos su graikiniais riešutais

Figos pasižymi daugeliu žmogaus organizmui naudingų savybių. Be to, jose yra daug vitaminų ir mineralų. Šis vaisius laikomas stipriu antioksidantu ir pasižymi antibakteriniu poveikiu. Figos paprastai vartojamos ir žalios, ir džiovintos. Iš figų taip pat gaminamos uogienės ir džemai, jų dedama į įvairius kepinius ir desertus.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Figos su graikiniais riešutais Žingsnis 1
Sumaišykite riešutus su cinamonu ir šaukštu cukraus. Padarykite figose skylutes ir užpildykite jas riešutų mišiniu.

Žingsnis 2

Figos su graikiniais riešutais Žingsnis 2
Sudėkite jį į puodą, pabarstykite cukrumi, suberkite gvazdikėlius ir supilkite vandenį. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite dar apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos