Publikavimo data: 2024-09-17
Galetė su žaliaisiais žirneliais
Šiuo receptu su manimi pasidalijo mama. Dabar noriu juo pasidalyti su jumis. Pabandykite jį pagaminti ir įsitikinkite, koks jis skanus!
Žingsnis 1
Miltus persijokite į platų dubenį, sudėkite sviestą, vandenį, kiaušinį ir druską.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Suvyniokite į rutulį ir palikite 10-15 minučių pastovėti.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 2 dalis.
Žingsnis 4
Paruoškime įdarą. Šaukštu susmulkinkite sairą, porus smulkiai supjaustykite. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Dabar sumaišykite visus įdarui skirtus ingredientus. Iškočiokite tešlą ir sudėkite įdarą.
Žingsnis 5
Suformuokite galetę. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos