Galetė su žaliaisiais žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Galetė su žaliaisiais žirneliais

Šiuo receptu su manimi pasidalijo mama. Dabar noriu juo pasidalyti su jumis. Pabandykite jį pagaminti ir įsitikinkite, koks jis skanus!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Galetė su žaliaisiais žirneliais Žingsnis 1
Miltus persijokite į platų dubenį, sudėkite sviestą, vandenį, kiaušinį ir druską.

Žingsnis 2

Galetė su žaliaisiais žirneliais Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Suvyniokite į rutulį ir palikite 10-15 minučių pastovėti.

Žingsnis 3

Galetė su žaliaisiais žirneliais Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 2 dalis.

Žingsnis 4

Galetė su žaliaisiais žirneliais Žingsnis 4
Paruoškime įdarą. Šaukštu susmulkinkite sairą, porus smulkiai supjaustykite. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Dabar sumaišykite visus įdarui skirtus ingredientus. Iškočiokite tešlą ir sudėkite įdarą.

Žingsnis 5

Galetė su žaliaisiais žirneliais Žingsnis 5
Suformuokite galetę. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos