Galushki su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Galushki su varške

Halushki yra tradicinis ukrainietiškas patiekalas - tai vandenyje virtos tešlos gabalėliai su galimais priedais. Halushki gali būti patiekiami su sultiniu arba kaip atskiras patiekalas. Halushki su varške yra puikus pasirinkimas pusryčiams arba užkandžiui. Dėl kukurūzų miltų patiekalas gaunasi ne tik skanus, bet ir sumanus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (40 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Galushki su varške Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite varškę, vištienos kiaušinį, kviečių ir kukurūzų miltus, grietinę ir cukrų pagal skonį.

Žingsnis 2

Galushki su varške Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite galouki tešlą iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Galushki su varške Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite nedidelius apvalius galukus.

Žingsnis 4

Galushki su varške Žingsnis 4
Atsargiai įdėkite galouki į verdantį vandenį.

Žingsnis 5

Galushki su varške Žingsnis 5
Virkite koldūnus, kol jie plūduriuos. Tada virkite koldūnus dar 4-5 minutes, kol išvirs.

Žingsnis 6

Galushki su varške Žingsnis 6
Halouki išmeskite į sietelį.

Žingsnis 7

Galushki su varške Žingsnis 7
Išdėliokite haliukus į lėkštes, apliekite sviestu ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos