Publikavimo data: 2024-03-25
Galushki su varške
Halushki yra tradicinis ukrainietiškas patiekalas - tai vandenyje virtos tešlos gabalėliai su galimais priedais. Halushki gali būti patiekiami su sultiniu arba kaip atskiras patiekalas. Halushki su varške yra puikus pasirinkimas pusryčiams arba užkandžiui. Dėl kukurūzų miltų patiekalas gaunasi ne tik skanus, bet ir sumanus.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite varškę, vištienos kiaušinį, kviečių ir kukurūzų miltus, grietinę ir cukrų pagal skonį.
Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite galouki tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite nedidelius apvalius galukus.
Žingsnis 4
Atsargiai įdėkite galouki į verdantį vandenį.
Žingsnis 5
Virkite koldūnus, kol jie plūduriuos. Tada virkite koldūnus dar 4-5 minutes, kol išvirs.
Žingsnis 6
Halouki išmeskite į sietelį.
Žingsnis 7
Išdėliokite haliukus į lėkštes, apliekite sviestu ir patiekite.
Kategorijos