Publikavimo data: 2024-05-26
Gardūs austrių grybai su spagečiais
Austrių grybai, kaip priedas prie spagečių, su grietinėlės padažu ir sūriu suteikia šiam patiekalui subtilią tekstūrą ir apetitą keliančią išvaizdą. Nepaisant paprasto paruošimo, tai sotus ir visavertis maistas pusryčiams, pietums ar vakarienei. Tokį patiekalą ne gėda pasiūlyti atvykusiam svečiui. Be to, jį galės paruošti net vidurinės mokyklos moksleivis. Jo beveik visada galima rasti kiekvienuose namuose.
Žingsnis 1
Austrių grybus supjaustykite nedideliais kubeliais arba juostelėmis - kaip jums patogiau. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite, kol taps skaidrus, tada sudėkite supjaustytus pievagrybius. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Išvirkite spagečius. Prieš juos išvirdami pasūdykite vandenį ir įpilkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus.
Žingsnis 3
Kepkite pievagrybius, kol keptuvėje atsiras drėgmės. Tada sudėkite trintą česnaką ir grietinėlę. Virkite, kol padažas sutirštės. Tada sudėkite smulkiai tarkuotą sūrį, suberkite smulkintas petražoles, išmaišykite.
Kategorijos