Publikavimo data: 2025-08-16
"Golden Lily" saldainių bandelės.
Bandelės labai minkštos ir erdvios. Jos ilgai neišdžiūsta. Šio recepto tešlą galima naudoti pyragams su bet kokiu įdaru.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus sausus ingredientus: miltus, mieles, vaniliną, cukrų ir druską.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje suplakite kiaušinį su šiltu pienu.
Žingsnis 3
Miltus sumaišykite su pienu ir kiaušiniu.
Žingsnis 4
Įpilkite 3 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus ir užminkykite tešlą. Minkykite apie 10 minučių, kol tešla nebelips prie rankų.
Žingsnis 5
Palikite tešlą šiltoje vietoje 40 minučių.
Žingsnis 6
Išminkykite tešlą ir padalykite ją į mažus rutuliukus.
Žingsnis 7
Į kiekvieną rutuliuką įdėkite po saldainį "Golden Lily" ir suformuokite bandeles.
Žingsnis 8
Įkaitinkite orkaitę iki 200˚C, kaitinimo režimas nuo viršaus iki apačios.
Žingsnis 9
Aptepkite bandeles plaktu kiaušiniu.
Žingsnis 10
Kepkite bandeles 30 minučių, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite bandeles į lėkštę ir uždenkite rankšluosčiu.
Kategorijos