"Golden Lily" saldainių bandelės. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

"Golden Lily" saldainių bandelės.

Bandelės labai minkštos ir erdvios. Jos ilgai neišdžiūsta. Šio recepto tešlą galima naudoti pyragams su bet kokiu įdaru.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
319 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
69 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Sumaišykite visus sausus ingredientus: miltus, mieles, vaniliną, cukrų ir druską.

Žingsnis 2

"Golden Lily" saldainių bandelės. Žingsnis 2
Atskirame dubenyje suplakite kiaušinį su šiltu pienu.

Žingsnis 3

Miltus sumaišykite su pienu ir kiaušiniu.

Žingsnis 4

"Golden Lily" saldainių bandelės. Žingsnis 4
Įpilkite 3 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus ir užminkykite tešlą. Minkykite apie 10 minučių, kol tešla nebelips prie rankų.

Žingsnis 5

Palikite tešlą šiltoje vietoje 40 minučių.

Žingsnis 6

"Golden Lily" saldainių bandelės. Žingsnis 6
Išminkykite tešlą ir padalykite ją į mažus rutuliukus.

Žingsnis 7

Į kiekvieną rutuliuką įdėkite po saldainį "Golden Lily" ir suformuokite bandeles.

Žingsnis 8

Įkaitinkite orkaitę iki 200˚C, kaitinimo režimas nuo viršaus iki apačios.

Žingsnis 9

"Golden Lily" saldainių bandelės. Žingsnis 9
Aptepkite bandeles plaktu kiaušiniu.

Žingsnis 10

"Golden Lily" saldainių bandelės. Žingsnis 10
Kepkite bandeles 30 minučių, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite bandeles į lėkštę ir uždenkite rankšluosčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos