Publikavimo data: 2024-06-15
Greita vištienos krūtinėlė su spagečiais
Sunku įsivaizduoti namų virtuvę be paukštienos. Ji dera su beveik visomis daržovėmis ir garnyrais, o paruošti ją lengva ir greita. O vištienos krūtinėlė Europoje yra vartojimo rekordininkė, neatsiejama vaikų, dietinės ir sportinės mitybos dalis. Mūsų receptas skirtas šiuolaikinėms namų šeimininkėms, kurios rūpestingai rūpinasi savo šeimos mityba.
Žingsnis 1
Paruoštą vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais ir 4 minutes kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi ant didelės ugnies.
Žingsnis 2
Papriką supjaustykite plonais griežinėliais, o pomidorą - mažais kubeliais. Perkelkite juos į keptuvę su vištiena ir kepkite ant didelės ugnies 5 min.
Žingsnis 3
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais. Į keptuvę suberkite prieskonius ir paruoštą česnaką. Toliau kartu troškinkite dvi minutes, kol pomidorai išskirs pakankamai sulčių.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite sausus spagečius ir įdėkite lauro lapą. Įpilkite į keptuvę pusę litro verdančio vandens. Užvirinkite. Spagečiai šiek tiek suminkštės ir "paskęs" padaže. Šaukštu aptepkite spagečius visu keptuvės paviršiumi. Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite, kol spagečiai išvirs, maždaug 10 minučių.
Kategorijos