Greitas jogurtas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Greitas jogurtas

Jogurto rauginimo trukmė labai priklauso nuo temperatūros. Esant optimalioms sąlygoms, rūgimas vyksta greičiau ir jogurtui reikia 6-8, kartais net 4 valandų. Namų jogurto gaminimo aparatui paprastai pakanka 8-10 valandų. Jei temperatūra krenta, pavyzdžiui, termose, rūgimo procesas gali būti ilgesnis ir jogurtą reikia laikyti 10-12 valandų. Norėdami pagreitinti procesą, iš anksto pašildykite pieną ir termosą ir naudokite skystą (gyvą) užkandį.
Gaminimo laikas
380 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitas jogurtas Žingsnis 1
Paruoškite jogurtą. Sumaišykite pieną ir jogurtą formoje, pašildykite mišinį iki 40 laipsnių temperatūros ant vidutinės ugnies viryklės. Uždenkite dangčiu ir pašaukite į iki 50 laipsnių įkaitintą orkaitę. Iš karto išjunkite orkaitę. Po 30 minučių vėl įjunkite.

Žingsnis 2

Greitas jogurtas Žingsnis 2
Paruoškite jogurtą. Kas 30 minučių įjunkite ir išjunkite orkaitę. Iš viso jogurtas turėtų raugti 4 valandas. Jogurtą įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos